Uw bereikbaarheid is u veel waard. U volgt in het belang van uw organisatie de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie apparatuur, betrouwbare infrastructuur en de opleiding en coaching van uw medewerkers. Alles helemaal op orde zou u zeggen, maar hoe bereikbaar bent u nu werkelijk? Of is het nu echt de hoogste tijd om uw verouderde telefonieomgeving te gaan vervangen, uw infrastructuur aan te passen en te kiezen voor aanvullende opleiding?

MaXXus heeft een unieke bereikbaarheidstest ontwikkeld. U geeft in het aanmeldformulier een minimale hoeveelheid gegevens op en vervolgens gaat de volledig geautomatiseerde bereikbaarheidscheck onvermoeibaar aan het werk. U bepaalt hoe vaak uw organisatie gedurende een vooraf ingestelde periode gebeld wordt. Uw medewerkers krijgen een telefoontje binnen en horen een vriendelijke korte boodschap waarop ze reageren met het indrukken van een willekeurige toets.

Zo simpel is het. Na een week zijn alle testresultaten bekend en ontvangt u een overzichtelijk en uitgebreid rapport dat u duidelijk maakt hoe het met uw bereikbaarheid is gesteld. Helemaal kosteloos voor u maar zeer waardevol voor uw organisatie.

Nieuwsgierig hoe dit rapport eruit ziet? Download dan hier een voorbeeld rapport. Er is een gratis check(Free) en een uitgebreide check(MaXX). De verschillen tussen deze twee staan in de onderstaande tabel.

Bereikbaarheidscheck tabel

 

Ook als u gebruik maakt van een keuze menu ( zoals kies 1 voor spoed ) dan is dit voor de bereikbaarheidscheck geen probleem. U bepaalt wat u wilt laten meten.

Vul hieronder direct uw gegevens in en laat de bereikbaarheidstest van start gaan!

  • Klik hier als u zich wilt aanmelden voor de gratis(Free) test. 
  • Klik hier als u zich wilt aanmelden voor de uitgebreide(MaXX) test.

Bij de uitgebreide test ontvangt u de factuur van € 125,00 samen met het rapport per e-mail.

 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer