BlackBerry is een krachtige, zakelijke oplossing waarmee u altijd en overal eenvoudig en veilig zonder vertraging uw e-mail ontvangt en verstuurt. Net zo eenvoudig en veilig heeft u toegang tot internet, uw contacten, kalenderafspraken en taken. Met het QWERTY-toetsenbord kunt u snel en gemakkelijk berichten schrijven en uw agenda bijhouden. Daarnaast kunt u met de BlackBerry toestellen bellen en gebeld worden, SMS'en en gebruikmaken van de vele andere netwerkdiensten van uw provider. Achter de toestellen van BlackBerry draait een BlackBerry software, zoals de BlackBerry Enterprise server.

BlackBerry Enterprise server

BlackBerry Enterprise Server is een onderdeel van BlackBerry Enterprise Solution. Het is krachtige software die fungeert als centrale koppeling tussen de draadloze apparaten, bedrijfstoepassingen en draadloze netwerken. Het programma is speciaal ontworpen voor bedrijven en regeringsinstanties, en biedt een bewezen, beveiligde, open architectuur voor het wereldwijd beschikbaar stellen van draadloze communicatie en bedrijfsgegevens aan mobiele gebruikers. BlackBerry Enterprise Server kan worden geïntegreerd in de bestaande bedrijfssystemen (bijvoorbeeld Exchange -Outlook-).

Beveiliging

Wanneer u grote waarde hecht aan beveiliging, is op het gebied van smartphones BlackBerry dé oplossing. Wat maakt de beveiliging van BlackBerry beter?

 • BlackBerry maakt standaard gebruik van een gecodeerde verbinding tussen de server en de handheld. Het is daardoor virtueel niet mogelijk de internet- en radiosignalen te vertalen in het bericht.
 • De BlackBerry kan zo worden geconfigureerd dat er altijd een password moet worden ingevoerd. Het is dan ingewikkelder om de informatie uit de BlackBerry te halen na verlies of diefstal. Dit vraagt in ieder geval veel tijd. Wanneer tien keer een foutief wachtwoord wordt ingevoerd zal de BlackBerry zichzelf automatisch geheel wissen, zodat eventuele gevoelige informatie niet zichtbaar is voor een derde partij.
 • Het is mogelijk om vanuit de BlackBerry server alle informatie van de BlackBerry te halen en deze leeg achter te laten. Op die manier:
  - Heeft de vinder of dief geen kans de data uit te lezen;
  - Alle data blijft behouden;
  - Alle data en instellingen zijn met een druk op de knop weer aanwezig op een 
     nieuwe BlackBerry. Hier merkt de gebruiker niks van.
 • Applicaties op de BlackBerry kunnen zowel op de BlackBerry als op de server draaien. Indien deze op de server draait is er alleen een gecodeerde verbinding waarover de MMI (Man-Machine-Interface)-gegevens plaatsvinden. Dit geeft een hogere mate van beveiliging.

Meer weten wat Blackberry voor uw organisatie kan betekenen? Vraag vrijblijvend een demonstratie bij u op locatie aan.

Telefoneren uit de Cloud

video schaalbaar

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer