Skip to main content

DE MODERNE WERKPLEK

Stel uw eigen veilige & flexibele 'moderne werkplek' samen en kies de voor ú benodigde bouwstenen waarbij al onze standaard diensten inclusief zijn!

Flexibiliteit en toegankelijkheid

In een wereld waar technische ontwikkelingen niet stil staan, is de moderne werkplek niet langer beperkt tot vier muren en een bureau. Het is een dynamische omgeving waarin flexibiliteit en toegankelijkheid centraal staan. Bij MaXXus omarmen we deze evolutie en zien we de moderne werkplek als de sleutel tot succes in de 21e eeuw. De moderne werkplek biedt je de vrijheid om te werken waar je maar wilt, wanneer je maar wilt. Of je nu op kantoor, thuis, onderweg of zelfs op een tropisch strand wilt werken, de mogelijkheden zijn eindeloos. De moderne werkplek is in essentie device onafhankelijk. Je hebt altijd toegang tot je werk en tools, zoals Word, Excel en Teams, vanaf elk apparaat met internettoegang. Je kunt naadloos samenwerken en productief blijven, zonder gebonden te zijn aan een specifiek apparaat. De moderne werkplek is flexibel, veilig en bied je de vrijheid om efficiënt te werken, waar en wanneer je maar wilt.

Veilige & flexibele werkplek'

In goed overleg stellen we een veilige & flexibele 'moderne werkplek' samen die bij uw bedrijf past en kiezen we met elkaar de benodigde bouwstenen om de ideale werkplek te creëren. De toekomst van de moderne werkplek gaat verder dan enkel technologie. Het wordt mede bepaald door de nieuwe generatie medewerkers, deze generatie groeit op in een tijd waar digitalisering een steeds grotere rol zal gaan spelen. Ze verwachten flexibiliteit, samenwerking en mobiliteit. Bedrijven moeten er klaar voor zijn om deze nieuwe generatie medewerkers te omarmen en te ondersteunen, waardoor ze de concurrentie een stapje voor zullen zijn. Door te investeren in opleidingen en ontwikkeling, ontstaat er een team van goed opgeleide professionals die klaar zijn om vol enthousiasme te werken vanuit de voor hen ideaal geformeerde werkplek.

De MaXXus moderne werkplek

Een moderne werkplek is cruciaal voor succes in de huidige zakelijke omgeving. MaXXus begrijpt de essentiële componenten van zo'n werkplek en helpt u graag om deze te realiseren. Hier zijn de basiscomponenten:

Telefonie

Moderne communicatie begint met betrouwbare telefonie. MaXXus zorgt voor geïntegreerde telefoonsystemen die naadloos samenwerken met uw IT-infrastructuur.

Microsoft 365 Business

Deze suite biedt de tools die u nodig heeft voor productiviteit en samenwerking. Het omvat bekende apps zoals Word, Excel en PowerPoint, plus cloudopslag en e-mail met uw domeinnaam.

Microsoft Defender

Beveiliging staat voorop. Microsoft Defender beschermt uw bedrijf tegen dreigingen en biedt realtime beveiligingsbewaking en -rapportage.

Elke organisatie is uniek.

We staan klaar om maatwerkoplossingen te bieden, zoals extra beveiligingsopties, back-upvoorzieningen, integratie van telefonie met CRM, ERP of Microsoft Teams, maar ook voor een professionele WiFi-omgeving of het installeren van een deurpost met camera bent U bij MaXXus aan het juiste adres.

Wij zijn vastberaden om te helpen bij het bouwen van een flexibele en veilige moderne werkplek die klaar is voor de toekomst. Samen kunnen we de grenzen van de traditionele werkplek doorbreken en nieuwe mogelijkheden ontdekken, waarin succes en innovatie onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we samen werken aan uw moderne werkplek!

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of stel uw vraag.

Your message here