Altijd online. Zeker nu! Met KPN ÉÉN MKB Internet

Tegenwoordig is het belang van een goede internet- en netwerk verbinding enorm, eigenlijk kunnen we wel stellen dat dit het fundament is voor elk bedrijf of organisatie. Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor een optimale bedrijfsvoering! Iedere organisatie maakt gebruik van in- en externe ICT-infrastructuren. Bewust of onbewust neemt datagebruik toe en groeit de behoefte naar stabiliteit en betrouwbaarheid. Of het nu gaat om vanaf iedere plek te kunnen werken, bellen, gebruik te maken van Clouddiensten, het inrichten van ICT voor meerdere vestigingen of het inregelen van back-up voorzieningen: een optimaal presterende infrastructuur is belangrijk voor het succes van een organisatie. De ICT-infrastructuur kan worden gezien als de “Aorta” voor uw organisatie. Een goede, stabiele en veilige internetverbinding is niet op iedere locatie vanzelfsprekend. Onderstaand treft u enkele kenmerken van KPN EEN MKB Internet mogelijkheden.

 

Internetsnelheid?

KPN biedt u met MKB Internet de maximale snelheid aan die op basis van de beschikbare techniek op uw locatie mogelijk is. Vast Internet wordt geleverd op basis van onderstaande technieken waarop verschillende snelheden haalbaar zijn:

  • ADSL            tot 20/1 Mbit/s
  • VDSL            tot 100/30 Mbit/s
  • BVDSL         tot 200/60 Mbit/s
  • VPlus            tot 200/60 Mbit/s
  • Glasvezel    tot 500/500 Mbit/s (verschillende varianten mogelijk)*

* Tot 30 juni 2021 worden er geen aansluitkosten in rekening gebracht voor KPN EEN MKB klanten die kiezen voor glasvezelverbindingen op een locatie met een Onnet van KPN. Vraag onze specialisten naar de voorwaarden van deze actie!

Extra veilig Internet

Met extra veilig internet gebruikt u een extra beveiligde internetverbinding van KPN. Extra veilig internet is gebaseerd op een security-oplossing die is geïmplementeerd in het netwerk van KPN. U hoeft voor deze oplossing dus geen extra apparatuur of software te installeren op uw locatie.

Uitstekende Service Levels

Standaard worden eventuele storingen binnen 8 kantooruren opgelost. Kies u voor Internet Premium dan worden eventuele storingen 24/7 binnen 8 klokuren opgelost!

4G-back-up

Als onderdeel van MKB Internet krijgt u de mogelijkheid om in overleg een 4G back-up dienst af te nemen die gebruik maakt van het KPN 4G netwerk. In geval op een onderbreking op uw MKB Internet verbinding, schakelt uw Router direct over op de 4G back-up verbinding. Hierdoor blijft u met het internet verbonden. MaXXus biedt ook een 4G back-up voorziening met vast IP adres.

Voor meer informatie omtrent de mogelijkheden met KPN EEN MKB Internet neemt u contact op met een van onze adviseurs. 070 307 66 00! Of vul uw gegevens in op onze contact pagina en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

 

Copyright © 2021 Maxxus Comunications. All rights reserved