Skip to main content

Back-up

Net zoals bij de Acronis bedrijfsbouwsteen biedt Acronis voor de individuele gebruiker ook een professionele back-up voorziening.

Net zoals bij de Acronis bedrijfsbouwsteen biedt Acronis voor de individuele gebruiker ook een professionele back-up voorziening. De Acronis gebruikersbouwsteen is een softwareproduct dat zorgt voor een back-up van bestanden, foto's, video's en andere belangrijke gegevens. 

Kortom met Acronis Backup, kunt u er zeker van zijn dat uw belangrijke bestanden veilig zijn en gemakkelijk te herstellen zijn in geval van welke vorm van dataverlies dan ook!

Het biedt een breed scala aan opties voor back-up en herstel, waaronder:

  1. Lokale back-up: indien gewenst u kunt een back-up maken uw bestanden naar een externe harde schijf, netwerklocatie of Cloud-opslagdienst.
  2. Incrementele back-up: alleen van gewijzigde bestanden wordt een back-up gemaakt, waardoor uw back-up sneller is en minder ruimte in beslag neemt.
  3. Versiebeheer: u kunt oudere versies van bestanden herstellen die zijn gewijzigd of verwijderd.
  4. Mobiele back-up: u kunt een back-up maken van bestanden van uw mobiele apparaten naar bijvoorbeeld uw PC.
  5. Cloud-back-up: het maken van een back-up van uw bestanden naar Acronis Cloud-opslagdienst voor extra veiligheid en toegankelijkheid.
  6. Beveiliging: bestanden kunnen worden beveiligd met encryptie en wachtwoordbeveiliging.
  7. Eenvoudig te gebruiken: Acronis Backup is gemakkelijk te gebruiken, zelfs voor gebruikers zonder veel technische kennis.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of stel uw vraag.