Skip to main content

Microsoft 365

De MaXXus Moderne werkplek betekent werken waar u maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform.

De MaXXus Moderne werkplek is een complete digitale werkplek die volledig is gebaseerd op Microsoft 365. De MaXXus Moderne werkplek betekent werken waar u maar wilt, met elk gewenst apparaat en op elk gewenst platform.

Microsoft 365 is een abonnementsdienst van Microsoft die speciaal is ontworpen voor het MKB. Het is een alles-in-1 pakket en de nummer één Cloud oplossing voor MKB-bedrijven op dit moment. Deze dienst van Microsoft combineert namelijk het beste van Office 365, Windows 10 Pro en Enterprise Mobility + Security. Dat betekent alle bekende Office-programma’s, aangevuld met de nieuwste slimme apps, plus beveiliging en apparaat beheer.

Device management in Microsoft 365 is een set van tools en functionaliteiten die bedrijven helpen bij het beheren, beschermen en optimaliseren van hun devices. Hiermee kunnen ze toegang regelen voor hun medewerkers tot apps en data, beveiligingsrisico's beperken en de productiviteit verhogen.

Een zorgeloze totaaloplossing voor het MKB die beter willen communiceren en samenwerken en die altijd de modernste middelen willen gebruiken.

MaXXus Moderne werkplek met Microsoft 365: de voordelen

  • Diverse apps werken samen op alle vlakken. Dit verhoogt de effectiviteit
  • U beschikt altijd over de nieuwste functies
  • Ideaal voor werken op afstand
  • Door middel van slimme tools kunt u beter onderling samenwerken
  • De technologie is eenvoudig voor de eindgebruiker
  • De MaXXus Moderne werkplek is veiliger dan de traditionele werkplek
  • Inzichtelijke kosten per maand en schaalbaar. Weinig investering vooraf noodzakelijk
  • Bij gebruik van meerdere MaXXus Managed bouwstenen treedt er een staffelkorting op

MaXXus adviseert en implementeert alle keuzes en mogelijkheden die de werkplek oplossingen van Microsoft 365 Business Premium inclusief Microsoft Teams te bieden heeft. Kant en klaar en als een Managed Service, zodat u geen omkijken meer heeft naar het beheer van uw werkplekken. Hieronder volgt een korte beschrijving van de belangrijkste keuzes en mogelijkheden die wij bieden.

Benieuwd wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen?

Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan of stel uw vraag.

Your message here