Even voorstellen: Colette onze digitale text2speech collega


Graag stellen wij u voor aan onze nieuwe collega Colette. Colette is onze nieuwe digitale Text2Speech collega. Bent u op zoek naar iemand die uw teksten professioneel inspreekt voor bijvoorbeeld een keuzemenu, nachtstand, voicemail of afwezigheidsteksten tijdens vrije dagen of feestdagen?

Lees verder

Breedband internet "De aorta voor uw organisatie"

Tegenwoordig is het belang van een goede internet- en netwerk verbinding enorm, eigenlijk kunnen we wel stellen dat dit het fundament is voor elk bedrijf of organisatie. Snel en betrouwbaar internet is onmisbaar voor een optimale bedrijfsvoering! Iedere organisatie maakt gebruik van in- en externe ICT-infrastructuren. Bewust of onbewust neemt datagebruik toe en groeit de behoefte naar stabiliteit en betrouwbaarheid.

Lees verder

Voor elke klant een passende telefonie oplossing!

Door de jaren heen heeft er een enorme verandering plaatsgevonden op het gebied van zakelijk communiceren. Flexibiliteit in waar en hoe men bereikbaar wil zijn speelt een steeds grotere rol in het hedendaagse communicatie landschap. De traditionele ISDN-telefooncentrale is verleden tijd en door de komst van veel nieuwe technologieën zijn er vaak ongekende mogelijkheden om goed bereikbaar te zijn. Bezoek onze nieuwe website WWW.MVOICE.NL en laat u inspireren!

Specialist in professionele Hybride en UCaaS Cloud Communicatie Oplossingen

Telefoneren, communiceren en bereikbaarheid is de levensader binnen elke organisatie. Telefonie is meer dan bellen en gebeld worden op kantoor. Vanuit ons rijke aanbod aan mogelijkheden bieden we voor elke situatie maatwerk telefonie oplossingen. Investeren in een dure telefooncentrale is verleden tijd.

Lees verder

Nieuw: OpenScape Business V3!

Atos-Unify heeft onlangs OpenScape Business Versie 3 vrijgegeven. De nieuwe versie biedt onder andere verbeteringen op het gebied van beveiliging, toekomst vaste technologische ontwikkelingen, extra UC functionaliteiten, videostreaming en optimalisatie voor het koppelen van CRM omgevingen.

Lees verder

Thuiswerken? MaXXus wijst de weg!

Met alle ontwikkelingen die nu gaande zijn rond het Corona virus komen er steeds meer vragen voor thuiswerkplekken. MaXXus kan voor alle telefonie oplossingen een goede thuiswerkplek inrichten.

Lees verder

CRM-integratie met Xelion

Wil je als onderneming efficiënter werken en op den duur meer geld besparen? Waarom integreer je dan jouw CRM-systeem niet met uw telefonie omgeving? De nieuwe technologieën zorgen voor vervaging tussen telecom, personal computing en CRM-systemen. Daarnaast hebben we te maken met verschillende devices voor verschillende toepassingen, zoals mobiel, tablet en natuurlijk de cloud. Juist om deze ontwikkelingen biedt Xelion de juiste voordelen door het CRM-pakket te integreren met telefonie.

Lees verder

Ontwikkelingen met WiFi 6

Ruckus Networks heeft een record bereikt aan het aantal implementaties van Wi-Fi in de meest uitdagende omgevingen waarbij hoge capaciteit een vereiste is. “De afgelopen jaren zijn de eisen voor deze netwerken erg veranderd. Vroeger was Wi-Fi een wenselijke voorziening maar tegenwoordig wordt Wi-Fi gewoon verwacht. Dit heeft invloed op de indruk die gasten en gebruikers van een locatie hebben.

Lees verder

Home office

Met alle ontwikkelingen die nu gaande zijn rond het Corona virus komen er steeds meer vragen voor thuiswerkplekken. MaXXus kan voor alle telefonie oplossingen een goede thuiswerkplek inrichten.

Lees verder

Thuiswerken met MVoice Axeos (XL)

De huidige coronacrisis neemt steeds grotere vormen aan. De roep en vraag om thuis te kunnen werken neemt toe. Klanten met een MVoice Axeos telefonie omgeving kunnen vrij eenvoudig gebruik maken van de thuiswerkoplossing die deze oplossing te bieden heeft!

Lees verder

Corona maatregelen update (Jan.2021)

Naar aanleiding van de verscherpte kabinetsadviezen t.a.v. het coronavirus heeft MaXXus BV een aantal maatregelen genomen. MaXXus BV vindt het belangrijk om zowel voor haar klanten en voor haar medewerkers te zorgen.

Dat zit ook in onze kernwaarden. We kunnen niet voorkomen dat het virus zich in onze organisatie kan verspreiden. Wel willen we de kans dat dit gebeurt, beperken. In dat kader is besloten dat elke afdeling is opgedeeld in twee sub-teams, A en B. De A en B teams zijn uit elkaar gehaald, waardoor er minimale kans bestaat dat er meerdere collega’s met dezelfde expertise uit kunnen vallen. Hiermee hopen we ook verdere besmetting te minimaliseren.

Lees verder

Copyright © 2021 Maxxus Comunications. All rights reserved