Skip to main content

Unify lanceert nieuwe krachtige softphone voor desktop en mobiel

2023

Unify Phone for OpenScape

Unify Phone for OpenScape maakt OpenScape Business krachtiger door medewerkers locatie- en device onafhankelijk te laten werken middels een eenvoudig te bedienen softphone die op de PC, tablet en mobiel gebruikt kan worden. De eenvoud van de applicatie maakt het gebruik van krachtige functies intuitief en gemakkelijk. Gebruikers genieten van HD spraak kwaliteit over 3G/4G/5G en wiFi, voor hoge kwaliteit gesprekken op locatie of onderweg. Met Unify Phone for OpenScape was mobiel werken nog nooit zo eenvoudig.

  • Neem stappen richting de Cloud met behoud van belangrijke functionaliteiten op je (bestaande) OpenScape Business
  • Oproepen worden afgeleverd op al je devices en kunnen eenvoudig van het ene naar het ander device geswiped worden
  • Zorgt voor een enorme flexibiliteit binnen je organisatie met weinig operationele complexiteit
  • Volledige controle over de veiligheid, compliance en stabiliteit

Download hier onze Unify Phone folder. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met een van onze Unify specialisten op nummer 070 307 66 00.

Binnenkort beschikbaar: Unify Phone for Microsoft Teams

Binnen niet al te lange tijd (verwachting is begin Q3) zal ook de Unify Phone for Microsoft Teams beschikbaar komen. Integratie van Unify Phone in MS Teams als "Voice" Client voor desktop en mobiel.

Unify Phone for Teams biedt verschillende voordelen voor gebruikers die Microsoft Teams als hun communicatieplatform gebruiken. Hier zijn enkele van de belangrijkste voordelen:

  • Unify Phone for Teams integreert naadloos met Microsoft Teams, waardoor gebruikers alle voordelen van Teams kunnen benutten.
  • Met Unify Phone kunnen gebruikers in Teams profiteren van de uitgebreide telefoniefuncties van de OpenScape Business telefonie.
  • Unify Phone for Teams biedt mobiele apps voor iOS en Android, waardoor gebruikers altijd en overal toegang hebben tot hun telefoonfunctionaliteit.
  • Unify Phone is schaalbaar en kan worden aangepast aan de behoeften van organisaties van elke omvang.