Skip to main content

MaXXus ICT & Telecom is Omada’s eerste Silver Partner

MaXXus ICT & Telecom is Omada’s eerste Silver Partner

TP-Link een fabrikant van netwerkapparatuur en oplossingen, maakt bekend dat de eerste Omada-partner de Silver status heeft behaald │zie artikel: ITchannelPRO

Managed Service Provider MaXXus ICT & Telecom maakt al een aantal jaar, met groot succes, gebruik van de zakelijke oplossing van TP-Link – Omada SDN en mag zich nu de allereerste officiële TP-Link Silver Partner in Nederland noemen.

Ron Raaphorst directeur, eigenaar van MaXXus: ‘Wij zijn trots op onze medewerkers met het behalen van de certificeringen en zijn nu druk bezig om de Gold status te behalen.’ Ron geeft onder andere aan: “Door het behalen van de benodigde certificaten kunnen wij aantonen bij onze klanten dat wij niet alleen achter Omada staan maar ook de kennis en kunde in huis hebben om de juiste oplossing aan te bieden.”

Frank Damen Director B2B TP-Link: “Wij doen al sinds de start van Omada zaken met MaXXus ICT & Telecom, zij waren een van de eerste partners die onze oplossing gingen aanbieden. Het doet mij veel goeds dat wij MaXXus als eerste Silver Partner mogen noemen.”
 
TP-Link heeft in 2020 de zakelijke oplossing  Omada SDN geïntroduceerd. In 2023 is Omada een gerenommeerde naam in de MKB IT-wereld en is het tijd om te starten met een partnerprogramma. Dit partnerprogramma telt vier statussen, iedereen begint bij Premier en door het behalen van de juiste certificaten kunnen zij Silver, Gold of Platinum status behalen..