Skip to main content

MaXXus behoud Hoogste Partnerstatus Unify OpenScape Business

Ook in 2024 behoud MaXXus opnieuw de hoogste partnerstatus binnen het Unify partnerprogramma.

De Master partnerstatus binnen het Unify programma wordt toegekend aan partners die zich onderscheiden door hun technologische expertise, klanttevredenheid en actieve deelname aan de groei van Unify OpenScape Business communicatie oplossingen. MaXXus heeft zich met trots gecommitteerd aan deze normen en heeft met succes aangetoond dat het een toonaangevende rol speelt in het leveren van geavanceerde communicatieoplossingen aan bedrijven van elke omvang.

175 jaar technologische innovatie

De communicatiesector ontwikkelt zich in razendsnel tempo. Maar hoe zeker kunt u ervan zijn dat uw leverancier over de kennis en ervaring beschikt die nodig zijn om uw organisatie aan de meest geschikte oplossing te helpen?

Werner von Siemens vond in 1847 de wijzertelegraaf uit. In de 175 jaar die daarop volgden zijn Siemens, Atos Unify en nu Unify Mitel, zich volop blijven toeleggen op innovatie in de telefonie- en Unified Communications sector. OpenScape Business bouwt verder op deze rijke innovatiegeschiedenis. Het platform voorziet in alle traditionele telefoniemogelijkheden die gebruikers de afgelopen tientallen jaren enthousiast hebben omarmd, en integreert die met moderne technologieën en ontwikkelingen. Unify zal een voortrekkersrol binnen de communicatiesector blijven spelen en tot ver in de toekomst klaarstaan om u van ondersteuning te voorzien.

 Specialisatie in Telefonie oplossingen voor een optimale bereikbaarheid

Hoewel MaXXus is uitgegroeid tot een breed dienstverlenend bedrijf, blijft onze specialisatie in telefonie een belangrijke bouwsteen van onze activiteiten. Met onze maatwerk telefonieoplossingen kunnen bedrijven niet alleen de communicatie met klanten en collega’s optimaliseren, maar ook kosten besparen en de productiviteit verbeteren. Wij geloven dat telefonie meer is dan alleen bellen; het is een strategisch instrument waarmee organisaties de concurrentie voorblijven.

 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe MaXXus ICT & Telecom uw bedrijf naar nieuwe hoogten kan brengen. We zijn er om u te ondersteunen op uw reis naar de moderne werkplek.