Skip to main content

MaXXus voegt nieuwe productlijn ViGi beveiligingscamera’s toe aan portfolio

TP-Link is al 12 jaar lang de grootste fabrikant ter wereld van Wi-Fi producten. En heeft een mooie nieuwe productlijn aan het assortiment toegevoegd: ViGi. Dit zijn professionele, zakelijke beveiligingscamera’s en Network Video Recorders (NVRs).
 
Het assortiment
Bij de lancering zijn er gelijk 10 camera modellen beschikbaar, ieder in verschillende uitvoeringen (denk aan WiFi en bekabeld, 2.8mm- en 4mm lens), ook komt TP-Link direct met 3 verschillende NVRs. Twee van deze NVRs hebben ingebouwde PoE-poorten, zodat er geen extra switch nodig is. De verwachting is dat het assortiment verder uitgebreid zal worden met modellen met ulta hi-res beeldsensoren en modellen met panoramische camera’s.
 
Kwaliteit
Camera’s voor de zakelijke markt moeten niet alleen haarscherp beeld geven, ook hebben deze handige features nodig die meerwaarde bieden aan de klant. Hieronder een aantal handige features uitgelicht:
 
ONVIF
De ViGi camera’s en NVRs ondersteunen allemaal ONVIF en zijn dus eenvoudig te gebruiken met producten van derde partijen.
 
Queue Management
De ViGi-camera’s zien wanneer er een te lange rij staat bij de kassa’s, zodra dit is waargenomen krijgt iedereen een push-notificatie vanuit de ViGi app. Hierdoor kunnen managers sneller schakelen met het openen van een extra kassa en dit zal zorgen voor een betere winkel belevenis van de klanten.
 
Vehicle Management
De camera’s herkennen en onthouden de auto’s die voorbij rijden en slaat de basisinformatie op zoals kleur, merk en nummerbord. Wanneer je beelden van een verdachte auto wil terugkijken kan je via Smart Search eenvoudig zoeken op nummerbord en vindt zo alle beelden van de desbetreffende auto.
 
Line Crossing Detection
Via de ViGi Security Manager kan je lijnen trekken op de plekken waar klanten en bezoekers niet mogen komen. Zodra er iemand over de lijn komt krijg je direct een push notificatie en kan je er ook voor kiezen om een alarm af te laten gaan.
 
Smart IR
Bij standaard infrarood camera’s wordt de persoon snel overbelicht wanneer deze te dicht in de buurt is van de lens. Met Smart IR past de camera de infrarood lampjes automatisch aan, zodat de persoon altijd duidelijk in beeld is.
 
Omada
Bij de release van ViGi kan je de camera’s beheren in standalone mode of via de ViGi Security Manager. ViGi is tevens toegevoegd aan de Omada-familie. MaXXus is gecertificeerd Omada partner en kan ViGi volledig op afstand beheren en in de kwalitatief hoogstaande Omada beheeromgeving.

Meer informatie? Bel met ons salesteam 070 307 6600.