Skip to main content

MaXXus: Ondernemerschap Verbinden en Versterken in Regio Haaglanden

Reeds lange tijd zijn bedrijven binnen het MKB de ruggengraat van onze economie. MaXXus is een Managed Service Provider  gevestigd in de regio Haaglanden en onderscheidt zich door niet alleen kwalitatief hoogwaardige en ICT & Telecom diensten aan te bieden, maar ook door actief betrokken te zijn bij de lokale ondernemer.

Business Haaglanden

Recentelijk heeft MaXXus een artikel laten publiceren over het beveiligen van de moderne werkplek in Business Haaglanden, het regionale zakenblad voor ondernemers. Het artikel belicht de uitdagingen die bedrijven hebben om hun gegevens goed en professioneel te beveiligen tegen de nog steeds opkomende dreiging van Cybercriminaliteit. Zie het artikel in Business Haaglanden hier!

Een Partnerschap Gebaseerd op Samenwerking

MaXXus heeft een sterke visie op het belang van samenwerking van bedrijven. Door nauw samen te werken met ondernemers in de regio Haaglanden draagt MaXXus bij aan het creëren van een bloeiend bedrijfsklimaat. Wij geloven dat wanneer ondernemers succesvol zijn, dit niet alleen goed is voor het bedrijf zelf, maar ook voor de gehele regio.

Ondersteuning op Maat

Wat MaXXus onderscheidt, is de persoonlijke en op maat gemaakte ICT ondersteuning die bedrijven nodig hebben, waarbij “ontzorgen” centraal staat.  Ook op het gebied van Security volgen we de juiste richtlijnen om kritische bedrijfsgegevens veilig te stellen. MaXXus begrijpt de vaak unieke behoeften van bedrijven en biedt gerichte oplossingen die groei en continuïteit bevorderen.

Heeft u twijfels bij de beveiliging van uw bedrijfsgegevens? MaXXus komt graag geheel vrijblijvend met u in contact om een Security Check uit te voeren! Bel vandaag nog met onze specialisten op nummer 070 – 307 66 00