Skip to main content

KPN vernieuwd: “Op maximale snelheid ondernemen met KPN EEN MKB mobiel 2024”

Met de mobiele diensten van KPN kun je altijd en overal onbezorgd zaken doen met de kwaliteit en snelheid die je van ons gewend bent. KPN biedt je een grote mate van flexibiliteit met diensten als KPN EEN MKB Mobiel, Data Only en Machine-to-machine.

Binnen KPN EEN MKB Mobiel 2024 kun je kiezen uit verschillende abonnementen van 1 GB tot Unlimited. Met deze abonnementen kun je onbeperkt bellen en sms’en in Nederland en de EU. Zo heb je geen onverwachte kosten. Bij de Unlimited abonnementen kun je kiezen uit abonnementen met verschillende maximale downloadsnelheden, van maximaal 50 Mbit/s tot de maximale snelheid die op ons netwerk mogelijk is. De bij het abonnement genoemde snelheden zijn de maximale snelheden die gehaald kunnen worden bij dit abonnement. De daadwerkelijk beschikbare snelheid kan afwijken van de geadverteerde snelheid. Dergelijke afwijkingen kunnen voorkomen, omdat bijvoorbeeld de snelheid afhankelijk is van de drukte op het mobiele netwerk en van waar de eindgebruiker zich bevindt. De databundels van het mobiele telefonie abonnement kun je ook gebruiken binnen de EU. Het Mobiel Unlimited abonnement heeft een EU data roaming cap van 50 GB-75 GB (afhankelijk van het type Unlimited abonnement). Datategoeden gelden op bedrijfsniveau waarbij dezelfde data-abonnementen onderling kunnen delen.

De wijzigingen in het kort

  • Van 11 naar 6 abonnementen waarbij je altijd onbeperkt kan bellen en sms’en
  • We introduceren keuze in snelheid (Speed-Tiering): hiermee kiest de klant naast de hoeveelheid data per maand ook de ook de maximaal te behalen snelheid van het abonnement
  • Niet één maar drie verschillende Unlimited bundels
  • De verschillen tussen deze Unlimited bundels zit in de maximaal haalbare snelheid (Speed-tiering) en het maximaal te gebruiken Gigabytes in de EU per maand

Eindeloos zorgeloos

Met KPN EEN MKB Mobiel ontzorgen wij de ondernemer én zijn medewerkers. Want iedereen heeft standaard onbeperkt bellen en sms’en. En kiest de klant voor meerdere abonnementen met dezelfde hoeveelheid data, dan wordt de data automatisch onderling gedeeld.

Data Only

Naast de KPN EEN MKB Mobiel abonnementen met belminuten, sms en data biedt KPN EEN MKB Mobiel ook Data Only abonnementen. We zien dat de behoefte voor (grote) databundels de laatste jaren enorm toeneemt. Een simkaart in een machine is inmiddels vaker de standaard dan de uitzondering. Je kunt dan denken aan camera’s, modems, routers, liften, etc. Onze data only abonnementen zijn geschikt voor apparaten die niet gebruikt worden voor belverkeer, maar wel verbinding met het mobiele netwerk willen maken voor internet/dataverkeer.

Machine-to-Machine

Naast de abonnementen met belminuten, sms en data kun je ook gebruik maken van machine-to-machine(M2M)- abonnementen. M2M zorgt dat apparaten communiceren over het mobiele netwerk via een 097-nummer en maakt daardoor jouw bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger.

Wilt u meer weten over het mobiele portfolio van KPN? Neem vandaag nog contact op met onze sales afdeling: 070 307 6600.