• Vodafone

    Ontdek de mogelijkheden met Smarter Working Oplossingen

Plezier en vooruitgang met elke verbinding.

VodafoneZiggo legt waardevolle verbindingen, tussen mensen en voor mensen. Zij zijn de aanjager van de Nederlandse digitalisering en bouwen aan het netwerk van de toekomst. VodafoneZiggo gebruikt de kracht van technologie om de samenleving sterker te maken. Connectiviteit en communicatie zijn de pijlers van onze maatschappij en economie. Maar verbondenheid gaat veel verder dan slimme connecties tussen netwerken of de techniek waarmee we contact leggen. Uiteindelijk draait het leven van mensen om het gevoel van verbondenheid. Met elkaar, met de dingen die belangrijk zijn. Zodat mensen, bedrijven en de samenleving verder kunnen komen. Daarom luidt het doel van VodafoneZiggo: Plezier en vooruitgang met elke verbinding.

Met Smarter Working kunt u overal samenwerken.

Collega’s zijn altijd bereikbaar en u heeft veilig toegang tot uw data. Dat helpt uw organisatie groeien doordat u aantrekkelijk bent voor talent, kosten verlaagt en productiviteit verhoogt. De Smarter Working Solutions van Vodafone Business staan voor u klaar.

  • Mobiel
  • Telefonie
  • Vast Mobiel Integratie
  • Date & Internet
  • Cloud oplossingen
  • TV
  • Beveiliging

Vodafone One Fixed

Vodafone One Fixed is een veilige schaalbare ontsluiting van uw bestaande telefooncentrale naar het openbare telefoonnetwerk van Vodafone. Vodafone One Fixed kan meegroeien naar een toekomstige IP telefonie-omgeving en andere convergente oplossingen.

MaXXus Communications is gecertificeerd Vodafone Solution partner.

Samen met Vodafone heeft MaXXus haar krachten gebundeld om eindgebruikers nog beter van dienst te zijn. MaXXus en Vodafone staan voor u klaar met mooie oplossingen, zodat u ongestoord en prettig kunt ondernemen!

Voor bedrijven tot ca. 249 medewerkers die op zoek zijn naar onafhankelijk advies over telecomzaken werkt Vodafone samen met Business Partners. Vodafone heeft deze Business Partners geaccrediteerd op verschillende Partner statussen op basis van portfolio en expertise. Voor iets complexere telecomwensen, zoals vast-mobiel integratie, kiest u een Vodafone Solution Partner. Zij leveren maatwerk met een hoog serviceniveau en hebben een eigen service desk bij u in de regio.

Copyright © 2021 Maxxus Comunications. All rights reserved