InFocus is pionier op het gebied van visuele communicatie en levert onder andere videoconferentie-oplossingen, projectoren en digitale schermen met touchscreen-mogelijkheden die de communicatie verbeteren en samenwerking vereenvoudigen. Met meer dan 25 jaar ervaring in innovatie en visuele communicatietechnologie stelt Infocus zich ten doel om mensen te helpen bij het communiceren, het samenwerken, het ontwikkelen van ideeën en het verhogen van de productiviteit, elke dag opnieuw.
 
Populaire producten uit het portfolio van InFocus zijn onder andere de MVP100 Video Phone en Mondopad. De MVP100 Video Phone wordt door een groot aantal ondernemingen wereldwijd gebruikt voor video conferencing. De InFocus Mondopad is een elegant en eenvoudig te gebruiken touchscreen voor in vergaderruimten, boardrooms, het klaslokaal of andere denkbare ruimten. Deze tablet stelt deelnemers in staat om eenvoudig ideeën te delen en presentaties te verzorgen. 
 

De bekroonde Mondopad
InFocus heeft in 2016 de award voor “Most Innovative Video Conferencing Product” gewonnen. Dat product is de Mondopad, een innovatief UHD-touchscreensysteem dat geschikt is voor videoconferencing, whiteborden, informatie delen, presenteren en nog veel en veel meer. Te verkrijgen in 57, 65, 70 en 85 inch. Het is InFocus’ antwoord op Microsofts Surface Hub, maar dan veel beter. Er zit alles in wat u in een vergaderruimte nodig heeft en hij maakt gebruik van de snelste processor. De Mondopad is bovendien vijf- tot zesduizend euro goedkoper dan de Service Hub van Microsoft.
 
De Mondopad is universeel te gebruiken in allerlei vergaderomstandigheden binnen organisaties: bespreekkamers, vergaderruimten, boardrooms en huddlerooms. Een unieke alles-in-een-oplossing. Bijzonder is ook dat de Mondopad u in staat stelt om op live webbrowsers te annoteren en deze annotaties op te slaan.
 
Collaboration Partner
MaXXus is Collaboration partner van Infocus en richt zich met name op de verkoop van de succesvolle Infocus ProAV-producten voor “Unified Collaboration”, waarbij communicatie tussen organisaties, mensen en apparaten centraal staat. Meer informatie? Neem dan contact op met een van onze specialisten; 070 307 6600.
 
 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer