iPhone XTijdens de keynote heeft Apple de opvolger van de iPhone 7 gepresenteerd. Beter gezegd: de opvolgers. Niet alleen zagen de iPhone 8 en iPhone 8 Plus het levenslicht; het tiende levensjaar van de iPhone kreeg symbolisch vorm met de iPhone X en zorgt voor een nieuwe designstandaard. Vanaf 15 september is de iPhone X te pre-orderen. 
 
Een en al scherm
Met de iPhone X stapt Apple af van zijn traditionele iPhone-designs. Nagenoeg de volledige voorkant bestaat uit het Super Retina-display, dat maar liefst 5,8 inch meet. De resolutie is 2436 x 1125 pixels en biedt met 458 pixels per inch het scherpste iPhone-display ooit. Het gebruikt voor het eerst een OLED-display in plaats van een LCD-display en ondersteunt HDR, wat al met al een unieke kijkervaring oplevert. 
 
 
Compact design
De iPhone X neemt afscheid van de vertrouwde homeknop op de voorzijde. Hierdoor ontstaat meer schermruimte, terwijl het toestel nog compact blijft. Het is bijvoorbeeld korter en smaller dan de iPhone 7 Plus en de nieuwe iPhone 8 Plus, die beide een 5,5-inch display hebben. De relatieve schermgrootte is maar liefst 80,9 procent, waar de iPhone 8 Plus op 67,4 procent zit. 
 
Van Touch ID naar Face ID
Met het verdwijnen van de homeknop verdwijnt ook de vingerafdrukscanner. Hier heeft het toestel gezichtsherkenning voor teruggekregen. Gebruikers kunnen hun toestel snel en eenvoudig ontgrendelen door er eenvoudig naar te kijken. 
 
Veelbelovende camera
Op cameragebied pakt de iPhone X eveneens uit. Hij is voorzien van twee 12-megapixelcamera’s op de achterzijde. Beide lenzen zijn voorzien van optische beeldstabilisatie. De iPhone X zou hiermee de eerste smartphone ter wereld zijn, ware het niet dat de Galaxy Note 8 van Samsung deze feature drie weken eerder presenteerde. Het resultaat is desalniettemin verbluffend en zal menig iPhone-fan versteld doen staan. 
 
Indrukwekkende specificaties
Traditiegetrouw kun je qua snelheid vertrouwen op de nieuwe iPhones. Zo ook dit keer. Onder de motorkap heeft Apple zijn nieuwe A11 Bionic-chip geplaatst, wat samen met 3 GB werkgeheugen razendsnelle prestaties belooft. Het opslaggeheugen is naar keuze 64 GB of 256 GB groot. De toestellen zijn verder stof- en waterdicht. Ook zijn de iPhone 8 en iPhone X de eerste iPhones die draadloos op te laden zijn volgens de Qi-standaard ‒ nagenoeg dé standaard voor draadloos op te laden smartphones.
 
 Meer informatie of reeds een pre-order plaatsen? Bel; 070 307 6600
 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer