Per 25 mei 2018 is de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG / GDPR) in werking getreden. De AVG reguleert de afhandeling van persoonsgegevens van alle Europese burgers en inwoners, ongeacht hun locatie. Telefoonsystemen herbergen vaak persoonlijke gegevens van eindgebruikers. ("persoonlijke gegevens" wordt gedefinieerd als alle informatie met betrekking tot een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon).
 
Unify (Voorheen Siemens) telefoonsystemen
Unify heeft zich altijd ingezet voor de bescherming van persoonlijke gegevens en nu als de Unified Communications and Collaboration-specialist binnen de Atos groep, is Unify volledig toegewijd aan de naleving wat de nieuwe AVG wet voorschrijft. Als productontwikkelaar wil Unify dat gebruikers, klanten en partners volledig tevreden zijn en erop kunnen vertrouwen dat producten en diensten AVG proof zijn.  
 
Welke Unify systemen zijn AVG proof?
Alle uitgefaseerde Unify telefoonsystemen, zoals Hicom 150, HiPath 3000 en Openscape Office worden niet meer door Unify ondersteund en vallen daarmee buiten de eisen die de AVG voorschrijft. Verouderde systemen kunnen vaak eenvoudig worden geupgrade naar het nieuwe Unify Openscape Business platform, welke wel voldoet aan alle eisen die de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming stelt. Er worden continue diverse security updates doorgevoerd in de software van OpenScape Business die zorgdragen voor een optimale beveiliging. Organisaties die Software Support hebben op hun OpenScape Business omgeving worden automatisch voorzien van deze software updates.
 
Andere merken telefoonsystemen
Logischerwijs hebben alle fabrikanten van telefoonsystemen te maken met aanpassingen in hun omgevingen door de nieuwe wet Algemene Verordening Gegevensbescherming. Naar verwachting zal het op deze systemen niet anders zijn dan bij Unify. Verouderde omgevingen zullen niet AVG proof zijn en de nieuwste en daarmee “up to date” range systemen wel. Heeft u twijfels bij de veiligheid van uw verouderde telefooncentrale dan kunt u uiteraard contact opnemen met MaXXus! Bel vandaag nog op telefoonnummer 070 307 66 00.  
 

het nieuwe werken

Meer weten?

bel maxxus

Naar alle contact gegevens

facebook maxxus twitter maxxus linkedin maxxus youtube mo

MaXXus wijst u graag de weg!

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer