SonicWall onderscheidt zich met complete network security oplossingen op het gebied van secure remote access, web en e-mail security, backup and recovery en policy en management solutions.

SonicWall heeft een breed scala aan mogelijkheden in huis als het gaat om zakelijke netwerkbeveiliging. Het merk heeft een brede productlijn aan Firewalls, maar biedt daarnaast ook producten aan zoals SSL VPN appliances en e-mail/data security. MaXXus heeft onder andere voor Sonicwall producten gekozen dankzij de snelheid, stabiliteit, prijs en levensduur. Met Sonicwall bent u verzekerd van een goede, robuuste en veilige oplossing.

Met SonicWALL beveiligt u uw netwerk, groot en klein, via een centrale firewall. SonicWALL is een erkende marktleider in het MKB waarbij de oplossingen worden gebruikt in diverse branches zoals; overheid, gezondheidszorg en onderwijs. Maar ook ISP`s maken gebruik van deze oplossingen.
Waarom Sonicwall bij MaXXus?

MaXXus kan uw organisatie informeren en adviseren omtrent de mogelijkheden die SonicWall te bieden heeft. Daarnaast staat MaXXus als gecertificeerd SonicWall partner garant voor een goed en gedegen implementatietraject.

• Goed, snel en specialistisch Sonicwall advies
• Snel een scherpe offerte krijgen
• Nu Managed vanaf 59,00 euro per maand*

 

Lees hier het 2017 "Annual Threat Report"

 

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer