MaXXus streeft naar een nauwe samenwerking met de klanten en beseft heel goed dat een deskundige dienstverlening hierin belangrijk is. Omdat we dit zo belangrijk vinden, laten we niets aan het toeval over en maken graag duidelijke service afspraken met onze klanten. We weten dan wat we van elkaar mogen verwachten en u bent gegarandeerd van een efficiënte, deskundige en 24 uur bereikbare service dienst.

We laten u graag kiezen welke mate van service u van ons verwacht. Hierin kunt u kiezen in wat u wilt meeverzekeren, of u dienstverlening van ons verwacht tijdens kantooruren of ook daarbuiten.

Wat u ook kiest u kunt er van op aan dat u altijd bij ons terecht kunt met vragen, wijzigingen of ondersteuning en dat er aandacht voor u is juist wanneer dit het hardste nodig is.

MaXXus is specialist op gebied van bedrijfscommunicatie waarbij de behoeften en organisatie van de klant centraal staan.

Onze  Account Managers zijn verantwoordelijk  voor het eerste contact, advies en de voortgang van de klantrelatie. Hierbij zullen de Account Managers altijd u en uw organisatie centraal houden. Of u nu een volledig Unified Communications advies wilt of advies op gebied van de beste headset of data verbinding, MaXXus luistert en adviseert u graag.

Ons doel is een lange termijn relatie aan te gaan met onze klanten waarbij professionele dienstverlening en continuïteit en betrouwbaarheid centraal staan, maar waar voor een vriendelijke en persoonlijke dienstverlening altijd plaats is. onze salesafdeling is direct bereikbaar op 070 307 66 00.

MaXXus streeft naar een nauwe samenwerking met de klanten en beseft heel goed dat een deskundige dienstverlening hierin belangrijk is. Omdat we dit zo belangrijk vinden, laten we niets aan het toeval over en maken graag duidelijke service afspraken met onze klanten.

We weten dan wat we van elkaar mogen verwachten en u bent gegarandeerd van een efficiënte, deskundige en 24 uur bereikbare service dienst te bereiken via 070 307 66 88.

Heeft u er wel eens over nagedacht om uw meldteksten professioneel in te laten spreken? Vul uw gegevens in en op de vervolgpagina kunt u test teksten beluisteren.

Bang voor te hoge kosten? Bel vandaag nog voor de voordelige tarieven die wij hanteren!

Onderstaand treft u diverse links naar onze online formulieren, waarmee u uw wijzigingen of teksten eenvoudig kunt aanleveren.

MaXXus QuickSupport

Verkort kies lijsten:

Unify Circuit Terms en conditions

Copyright 2016 | Alle rechten voorbehouden | Privacy, Cookies en Disclaimer